Mesterlære Coach
Gå i MESTERLÆRE, få hands on og bliv certificeret coach på 4 måneder.

Har du brug for coachingværktøjer og et coachende mindset, så du på troværdig og sikker vis kan opnå optimale resultater med og for mennesker, så gå i mesterlære hos Mindtools.

Mesterlæreforløbet er et intensivt og individuelt tilpasset forløb med ganske få deltagere pr. coach (2-6 personer). På forløbet er der masser af hands on og øvelser samt direkte kobling til din hverdags udfordringer. Med engageret og kontinuerlig opmærksomhed og sparring fra din mester, sikres du en optimal læring og integration af de nye færdigheder.

Forløbet består af 9 kursusdage og afsluttes med en mundtlig eksamen med censor og uddannelsesbevis.

Kursusdagene ligger med 2-3 ugers mellemrum så momentum holdes, og så du samtidig har tid til at øve færdighederne i ERFA-gruppen og med ”prøvekaniner” mellem kursusdagene. Halvvejs i forløbet introduceres du for din første ”rigtige” kunde, som du har coachingsessioner med gennem resten af uddannelsen. Videofilm fra kursusdagene samt lydfiler til hjemmearbejde sendes til dig efter hver kursusdag, således at det coachende mindset, coachingfærdigheder og erfaringsbaseret indsigt integreres optimalt og inspirerende.

Forløbet sikrer, at færdigheder og indsigter kommer godt ind under huden på dig, så du efterfølgende kan arbejde professionelt, kongruent og autentisk med både mennesker og coaching.

Forløb oprettes fleksibelt efter ønsker og behov, således at det er foreneligt med din hverdag.

Kursisterne siger

Hvad kunne du specielt godt li’ ved kurset? Det høje faglige niveau - At vi øvede på rigtige levende mennesker sammen med Betina - Nærværet i undervisningen - Betinas viden samt hendes lyst og evne til at dele den med os. 

- Kursist

Hvad er det bedste du tager med dig fra kurset?

En god fornemmelse af, at jeg kan coache * mit verdensbillede er blevet meget større * specielle teknikker og værktøjer, der har givet mig meget personligt og fagligt

- Kursist

Hvad ku’ du bedst li’ ved din underviser?

Hun var skarp og overbevisende, Hendes store erfaring, At hun gav konstruktiv feedback på både det, der virkede, og det der ikke virkede, Betinas nærvær og hendes lyst til at dele sin viden med os

- Kursist

Vil du anbefale Mesterlæreforløbet til andre, og i så fald hvorfor?

Ja, helt klart. Det er meget selvudviklende. Jeg synes, at man bliver et bedre menneske, der kan rumme flere ting, som man før tænkte på som dårlige. Det koncentrerede forløb giver maximalt nærvær og opmærksomhed

- Kursist

Vil du anbefale Mindtools som virksomhed, og i så fald hvorfor?

Ja, bestemt. Mindtools koncentrerer sig om sine kunder og tilpasser sig til os – uden at give køb på fagligheden. De har meget at give ud af både i faglighed og hjælpsomhed. Man får altid en hjælpende hånd ved udfordringer.

- Kursist

Vil du anbefale Betina Inauen som underviser/facilitator/mentor/coach, og i så fald hvorfor?

Ja, STORT ja, og har allerede gjort det. Hun er mega skarp og har ”altid” det rigtige svar klar. Jeg er meget imponeret – det er også det jeg siger i omgangskredsen. JA, hun har en kæmpe basisviden og et stort nærvær. 

- Kursist

Var der noget du savnede på kurset? Noget der kunne have gjort oplevelsen/kurset endnu bedre for dig? Fx ændringer i indhold, form, underviser, materiale.

Jeg kunne sagtens have brugt flere kursusdage, men det var mest fordi det var så hyggeligt ☺ Måske 1 kursusdag mere, for der var mange ting, der skulle læres på forholdsvis kort tid. Omfanget af forberedelse og øvelse mellem kursusdagene kom bag på mig. Jeg har brugt meget tid på at læse, øve og være i erfa-gruppe med de andre. Måske I skal orientere mere om det i informationsmaterialet.

- Kursist

På skalaen: utilfreds/knapt så tilfreds/tilfreds/godt tilfreds/meget tilfreds har samtlige deltagere været meget tilfredse på alle nedenstående punkter:

Emnernes relevans for dig og dit arbejde/din certificering * Det faglige niveau * Din underviser * Trivslen på holdet * Slides, lydfiler og videoer * Øvelserne * Dagens struktur * Lokaler, forplejning og service

- Kursist

Ved du godt at du er et helt fantastisk menneske og virkelig en gave for mig. Jeg lærer så meget, selv under disse crazy omstændigheder hvor jeg snart ikke kan huske, hvad jeg selv hedder. Hav en smuk aften og sååååå mange tak.

- Kursist

Ejendom og lokaler

Ejendom og lokaler

Ejendom og lokaler

Ejendom og lokaler

Ejendom og lokaler

Ejendom og lokaler